zo 26 sep. | Gent

Healthy Essential Food Bag 26/09/2021

Na een eerste succesvolle editie van onze HEALTHY ESSENTIAL FOOD BAG is het tijd voor een tweede ;-) Deze bevat alles om een hele week gemakkelijker gezonde & bewuste voedingskeuzes te maken. Geen kant-en-klare maaltijden maar wel producten die de basis van een evenwichtige maaltijd kunnen vormen,
Bestellen kan via
Healthy Essential Food Bag 26/09/2021

Tijd en locatie

26 sep. 18:00 – 21:00
Gent, Rabotstraat 25, 9000 Gent, België

Over het evenement

Kickstart je ochtend met onze 

onweerstaanbaar lekkere chocolade granola (voeg wat notenmelk of kokosyoghurt toe en vers fruit), 

omega-3 rijke chia pudding (klaar om mee te nemen naar het werk), 

vezelrijke crackers met linzen of glutenvrij boekweit-hennep brood met cacao-notenboter met maca (heerlijk met wat verse framboosjes of bosbessen erop & kokosrasp) 

Gezond lunchen zonder moeite: 

een warm wortelsoepje

enkele crackers of een stukje glutenvrij boekweit-hennep brood met romige artisjok-bonen crème of wortel-hazelnoot dip, afwerken met microgroentjes van PachaGreens en een lepeltje noten-zaden mix met kurkuma & japanse specerijenmix.  

Nood aan extra focus of een opkikkertje tussendoor? 

Dan vind je in je bag 

- 2 bliss balletjes met chaga & cacao. Chaga extract helpt bij de normale werking van het immuunsysteem en draagt bij aan een gezonde celdeling. is erg hoog in anti-oxidanten en bevat veel melanine (= goed voor de huid). 

- 2 matcha-tahin reepjes , matcha bevat erg veel anti-oxidanten, bevordert het geheugen & de concentratie en geeft een kalme en langdurige energieboost. 

- Crackers of een stukje fruit met cacao-notenboter met maca   

Niet veel tijd om te koken ‘s avonds? 

Stel een voedzaam avondmaal samen in een handomdraai met onze geroosterde groentjes (bloemkool, broccoli & courgette), zwarte bonen-quinoasalade met radijs & munt, enkele lepeltjes bietdressing/wortel-hazelnoot crème, wat microgroentjes, noten-zaden mix met kurkuma & japanse specerijenmix.  

Of warm het Marokkaans stoofpotje op, maak ondertussen een groen slaatje klaar dat je op smaak kan brengen met onze bietdressing, microgroentjes en noten-zadenmix.   

Je kan onze HEALTHY ESSENTIAL FOOD BAG bestellen via info@yasai.be tot 22 september vóór 10u. 

Af te halen op zondagavond 26 september tussen 18 en 21u of maandagmorgen tussen 7 en 9u in Rabotstraat 25, Gent. 

In Aalst kan dat op zondagavond tussen 19u en 21u (we geven het exacte afhaaladres in Aalst mee bij je bestelling). Gelieve bij je bestelling de locatie & tijdstip van afhaal te vermelden.     

Het pakket kost €60,00 waarvan €5,00 waarborg leeggoed (de porties zijn voor 1p) (betalen gebeurt bij voorkeur via overschrijving).

 * We bieden een groot deel van de producten in herbruikbare bokaaltjes aan. Hiervoor rekenen we een waarborg aan. Je kan bij een volgende bestelling je propere bokaaltjes teruggeven en dan wordt dit in vermindering gebracht van het nieuwe te betalen bedrag of je komt ze gewoon inleveren en we betalen het waarborgbedrag terug.

Deel dit evenement